Annonce
Bowlerhattene går igen på samtlige Mauritz-caféer. De er blevet en fast del af udtrykket. Foto: Kristian Isaksen
Dalum Hjallese Avis

Fynske råvarer og hemmelige marinader: Mauritz har fundet opskriften på burgersalg

Skibhusavisen markerer her startskuddet til en minispiseguide, der fortæller læserne lidt om de gastronomiske tilbud, som er i udgivelsesområdet. Vi starter med Café Mauritz - en restaurant centreret om burgere, der har slået rod i Odenses kulinariske bevidsthed med åbninger i flere af byens områder og i andre af Fyns byer

Annonce
  • Bowlerhattene går igen på samtlige Mauritz-caféer. De er blevet en fast del af udtrykket. Foto: Kristian Isaksen
  • Den grafiske del af interiøret er også unik for Mauritz, som har fået alt speciallavet. Foto: Kristian Isaksen
  • Disken ligner nærmest en bar i en fancy natklub. Foto: Kristian Isaksen
  • Der er masser af hyggekroge rundt omkring, hvor man slå sig ned og nyde sin burger. Foto: Kristian Isaksen
  • På Skibhusvej er Mauritz blevet et velkendt indslag. Her i de kolde måneder er det så som så med gæster udenfor. Men i foråret og om sommeren plejer det at bugne med folk. Foto: Kristian Isaksen
  • Manja Madsen står ikke normalt bag disken hos Mauritz, men her snakker hun lidt med personalet. Foto: Kristian Isaksen
  • Ribbenstegsburgeren fremstår rank og høj. en af favoritterne hos Mauritz. Foto: Kristian Isaksen
  • Mauritz på Dalumvej ligger i en gammel blomsterhandel, som de lokale nok bedst kender som den gamle malerforretning. Foto: Kristian Isaksen
  • Ribbenstegsburgeren under fremstilling i køkkenet. Foto: Kristian Isaksen
  • Bowlerhattene går igen på alle Mauritz-restauranter. Det giver genkendelse, mener Manja Madsen. Foto: Kristian Isaksen
  • En hyggekrog - kendetegnende for Mauritz identitet. Foto: Kristian Isaksen

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce