Skibhusavisen markerer her startskuddet til en minispiseguide, der fortæller læserne lidt om de gastronomiske tilbud, som er i udgivelsesområdet. Vi starter med Café Mauritz - en restaurant centreret om burgere, der har slået rod i Odenses kulinariske bevidsthed med åbninger i flere af byens områder og i andre af Fyns byer
Copy link address
Kristian Isaksen , kris@fyens.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Bowlerhattene går igen på samtlige Mauritz-caféer. De er blevet en fast del af udtrykket. Foto: Kristian Isaksen -
Den grafiske del af interiøret er også unik for Mauritz, som har fået alt speciallavet. Foto: Kristian Isaksen -
Disken ligner nærmest en bar i en fancy natklub. Foto: Kristian Isaksen -
Der er masser af hyggekroge rundt omkring, hvor man slå sig ned og nyde sin burger. Foto: Kristian Isaksen -
På Skibhusvej er Mauritz blevet et velkendt indslag. Her i de kolde måneder er det så som så med gæster udenfor. Men i foråret og om sommeren plejer det at bugne med folk. Foto: Kristian Isaksen -
Manja Madsen står ikke normalt bag disken hos Mauritz, men her snakker hun lidt med personalet. Foto: Kristian Isaksen -
Ribbenstegsburgeren fremstår rank og høj. en af favoritterne hos Mauritz. Foto: Kristian Isaksen -
Mauritz på Dalumvej ligger i en gammel blomsterhandel, som de lokale nok bedst kender som den gamle malerforretning. Foto: Kristian Isaksen -
Ribbenstegsburgeren under fremstilling i køkkenet. Foto: Kristian Isaksen -
Bowlerhattene går igen på alle Mauritz-restauranter. Det giver genkendelse, mener Manja Madsen. Foto: Kristian Isaksen -
En hyggekrog - kendetegnende for Mauritz identitet. Foto: Kristian Isaksen